Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
6 juni 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Kampioenen Zwartewaterruiters bekend

Geplaatst op: 24 april 2016

Afgelopen weekend organiseerde Hippisch Centrum Zwartewaterruiters de Clubkampioenschappen. Veel leden streden voor de felbegeerde titels Allround Clubkampioen, Allround Reservekampioen, Dressuurkampioen en Springkampioen.
Het clubkampioenschap ging op vrijdag 22 april jl. van start met de dressuur voor paarden. Alène Roeland en haar paard Da Vinci reden twee mooie proeven en werden eerste en derde. Dit resultaat was goed voor de titel Dressuurkampioen bij de paarden.
Op zaterdag ging het clubkampioenschap verder met de dressuur voor pony’s. Lisanne Kanis was met haar pony Elavsca onverslaanbaar en won beide proeven. Met deze mooie prestatie werd zij Dressuurkampioen bij de pony’s.
Het programma werd vervolgd door het springen voor paarden en pony’s. Shania van Dijk en haar pony Thunder’s Lisa reden twee foutloze en snelle parcoursen. Zij liet de concurrentie achter haar en nam de titel Springkampioen bij de pony’s mee naar huis. Béanke Roeland sprong met haar paard Charisma twee foutloze en snelle rondes. De combinatie werd twee keer eerste en werd met dit resultaat Springkampioen bij de paarden.
Na afloop werden de dressuur- en springpunten bij elkaar opgeteld en werden de titels Allround Clubkampioen en Allround Reservekampioen uitgereikt. Alène Roeland en haar paard Da Vinci werden Allround Clubkampioen bij de paarden. Béanke Roeland en Charisma namen de titel Allround Reservekampioen mee naar huis. Lisanne Kanis en haar pony Elavsca werden Allround Clubkampioen bij de pony’s. Jenayla Roeland en haar pony King of the Disco namen de titel Allround Reservekampioen mee naar huis.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500