Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
19 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Brandweer kijkt terug op ‘geslaagde dag’

Geplaatst op: 25 april 2016

De brandweer van Genemuiden kijkt terug op een geslaagde wedstrijddag, meldt zij in een persbericht. Daarin bedankt de organisatie ook de sponsoren voor hun bijdrage en de lokale media voor hun verslaggeving. Zaterdag vonden in Genemuiden regionale brandweerwedstrijden plaats.

“De dag begon voor medewerkers, jury en lotussen om 07.00 uur met een laatste instructie. Om 7:45 uur stond de ploeg van  brandweer Ommen paraat voor de eerste melding”, schrijft de brandweer, die verder laat weten dat na elke keer (in totaal speelde het scenario zich acht keer af) de inzet nabesproken werd met de jury. De brandweerploegen mochten zich vervolgens begeven naar het gebouw van de ijsbaan zich op te frissen en onderling even na te praten.

De ploeg uit Zeist mocht zaterdag de eerste prijs in ontvangst nemen, de tweede prijs was voor de ploeg uit Diepenheim en de derde prijs ging naar Goor. Deze drie ploegen zijn door naar de volgende ronde op 21 mei in Denekamp.

“De organisatie kan dan ook terug kijken op een geslaagde dag. Deze dag was niet mogelijk geweest zonder de steun van de sponsoren. Zij leverden ons locaties, materialen voor de enscenering, catering, presentjes voor jury en wedstrijdploegen”, aldus de brandweer.

Gepubliceerd door Enrico Kolk
Van Dijk Containers 500