Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
7 juni 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Vadain wint bedrijfsvolleybal

Geplaatst op: 25 april 2016

Afgelopen week organiseerde Ruutvoorn het jaarlijkse bedrijfsvolleybaltoernooi in d’Overtoom. Het toernooi is prima verlopen en er werden boeiende wedstrijden gespeeld. In de recreatiepoule ging de finale tussen het ervaren team van Groothuis Bouwgroep en De Olde Soldoat. Dit team doet nu een paar jaar mee en is duidelijk gegroeid. Helaas was Groothuis in de finale een maatje te groot voor het team van De Olde Soldoat.

In de prestatiepoule werd een dubbele competitie gespeeld over beide avonden. Naast de oudgedienden waren er twee nieuwe teams, de recreanten van de Kamperzeedijk en Bemat. De uiteindelijke winnaar was, niet geheel verrassend, Vadain. De winnaar van vorig jaar, NLR uit Marknesse, werd tweede en de recreanten van Ruutvoorn derde.

Tevens willen wij u informeren over het buitentoernooi dat Ruutvoorn zaterdag 25 juni organiseert voor jeugd en senioren. Dit toernooi zal gehouden worden op het groene hart van de Greente. Het belooft een gezellig toernooi te worden. Reserveer deze datum alvast. Meer informatie volgt binnenkort.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500