Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
3 juni 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Zeven medailles voor DEK

Geplaatst op: 25 april 2016

DEK zwom afgelopen zaterdag thuis deel 5 van het Miniorencircuit. De deelnemende verenigingen waren naast DEK: ZV Zwartsluis, ZV’44 (Zwolle) en Hera’11 (Raalte), Steenwijk 1934 en ’t Tolhekke (Steenwijkerwold).

DEK kwam in deze wedstrijd met 15 zwemmers aan de start en zwom in de 16 programma’s zeven maal in de medailles: 3 maal goud (2x Arie de Jager en 1x Robin van den Berg), 2 maal zilver (Robin van den berg en Isa Koobs) en 2 maal brons (Anouk Bosman en Isa Koobs). Er zijn 17 persoonlijke records gezwommen en 1 clubrecord. Robin van de Berg zwom de 100 mtr. schoolslag in 1.34.88, en dat was snel genoeg voor een clubrecord onder de 12 jarigen. De grootste verbetering van een persoonlijke record is voor Tim Bosman (200 meter wisselslag in 3.58.86).

“Een woord van dank gaat uit naar alle vrijwilligers die een wedstrijd mogelijk maken, zoals de officials, de briefjeslopers en de dames van de Smulkraam”, aldus de vereniging. De totale uitslag van de wedstrijd is te lezen op www.dekgenemuiden.com. (ook voor foto’s en filmmateriaal en veel meer informatie over (wedstrijd)zwemmen).

Volgende week zaterdag, 30 april, is het tijd voor de jaarlijks clubkampioenschappen.  Leden kunnen nog inschrijven tot uiterlijk maandag 25 april (briefjes inleveren in het zwembad). De clubkampioenschappen starten om 16.45 uur en publiek om de zwemmers aan te moedigen is van harte welkom.

Gepubliceerd door Enrico Kolk
Van Dijk Containers 500