Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
3 juni 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

SGP-koor zoekt leden

Geplaatst op: 26 april 2016

Een groepje jongeren zong tijdens de Algemene Beschouwingen het lied ‘Amazing Grace’ in de Tweede Kamer. Dat krijgt een vervolg. Vanwege de vele verzoeken komt er een eenmalig SGP-projectkoor om aandacht te vragen voor vervolgde christenen. De netto opbrengst van de concerten is voor SDOK en Open Doors. Uniek aan dit project is dat de fractieleden tijdens het concert in Dordrecht op 24 juni een bijdrage leveeren. Ook in Genemuiden wordt er gerepeteerd voor dit koor.

Het koor studeert acht liederen in in twee repetities onder leiding van Cor Ploeg. Dat gebeurt in de Rehobothschool, De repetitieavonden zijn vrijdagavond 20 mei en 17 juni. De concerten zijn in Dordrecht op vrijdag 24 juni, Elburg op zaterdag 24 september en Tholen op zaterdag 12 november

De kosten zijn eenmalig 35 euro. De koorleden ontvangen hiervoor een muziekmap, repetities en drie unieke concerten. Inschrijven kan tot 1 mei via peterwildeman.nl/sgp-jongerenkoor-2016.

Gepubliceerd door Enrico Kolk
Van Dijk Containers 500