Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
8 juni 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Badmintonners klaar met seizoen

Geplaatst op: 27 april 2016

De heren badmintonners moesten nog een wedstrijd in de competitie spelen en die wonnen ze uit bij Hengelo met 3-5. Daarmee eindigden ze op een vierde plaats in de competitie.

Het mix team had nog 2 wedstrijden openstaan. Eerst was er een uitwedstrijd in Hoogeveen. Na een gewonnen heren dubbel en een verloren dames dubbel werden de mix dubbels gespeeld. Ook hier was 1 x winst en 1 x verlies zodat er halverwege een 2 –2 tussenstand was bij het begin van 2 dames enkel partijen. Helaas gingen beide dames ten onder en werd de druk op beide heren wat groter, maar gelukkig werden beide partijen gewonnen zodat er met 4 – 4 afscheid kon worden genomen van deze tegenstanders

de laatste wedstrijd was om des keizers baard: tegenstander Zuidwolde was reeds kampioen en Genemuiden stond stevig op de tweede plaats, maar er werd andermaal gestreden om elk punt. Het wedstrijdverloop was gelijk aan de wedstrijd tegen Hoogeveen met uitzondering van 1 heren enkel . Deze werd nu verloren zodat ook de gehele wedstrijd werd verloren met 3 –5

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500