Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 mei 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Genemuider darters debuteren met glans

Geplaatst op: 27 april 2016

Na DC Genemuiden/palet, mocht gister ook DC Genemuiden/HBM zich kampioen noemen. De laatste wedstrijd werd afgewerkt in Kampen, tegen de mannen van de woonboot. Onder aanvoering van Stef Ekkel, wisten de mannen niet te winnen van DC Genemuiden/HBM die zich door de winst kroonden tot kampioen. Na een 1-8 overwinning werden beide teams gehuldigd.

Team DCG/palet kan zich nu opmaken voor het algeheel kampioenschap der 4e klassers van Nederland, en DCG/HBM moet zich opmaken voor de na-competitie omdat er maar 1 4e divisie is binnen de Sallandse dart competitie en 6 3e divisie’s vandaar dat er straks gestreden gaat worden in 2 poules van 3 waarvan de poule winnaars tegen elkaar spelen op neutraal terrein om te kijken wie er als beste Sallandse team naar Nijkerk, en dus de Nederlandse kampioenschappen mag.

Niet alleen als team vielen beide teams in de prijzen, maar ook individueel.

Bij de Sallandse competitie word alles bijgehouden ook je persoonlijke ranking, die in de 4e divisie volledige voor de Gaellemunigers gaat, en bij de 3e divisie voor 66% in Gaellemuniger voordeel is beslecht

4e Divisie

1e Alwin van Lente.   (Genemuiden)

2e Herwin Oostwoud.  (Genemuiden)

3e Joey Rietman     (Genemuiden)

 

3e divisie

1e Peter van Grunsven (Emmeloord)

2e Eric Eenkhoorn (Genemuiden)

3e Helmich Schinkel (Genemuiden)

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500