Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Zonnig weer lokt mensen naar het Havenplein

Geplaatst op: 27 april 2016

Foto's: Jeroen Eenkhoorn en Joke Veldman Tekst: Enrico Kolk

Hoe guur de voorspellingen ook waren, in Genemuiden leek het vanmiddag af en toe wel hartje zomer. Niet vanwege de temperatuur, maar wel vanwege de zonneschijn. Veel mensen maakten de keuze om de gok te wagen en zich naar het Havenplein te begeven.

Het was dan ook een drukte van belang. Honderden kinderen vermaakten zich met de kinderspelen. Een ritje in de kabelbaan kostte meer wachttijd dan het ritje zelf. Maar ook de klimwand en de bungee jump hadden over belangstelling niet te klagen.

In de tent vergaarde zich zowel een grote groep volwassen als kinderen. Daar was een voorstelling aan de gang voor de kinderen door het Duo Henk Arnoldus en Leo Smetsers, die succesvol zijn met hun Magic Show. Vervolgens was het optreden van Rob Hollander, de bekende zanger uit Genemuiden die optredens geeft in het hele land.

Gepubliceerd door Enrico Kolk
Van Dijk Containers 500