Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
6 juni 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Pont weer in de vaart

Geplaatst op: 28 april 2016

Tekst en foto's: Henk Kuik

De pont is weer terug in Genemuiden, na een week van onderhoud op de werf in Hasselt. Tussen half tien en half elf was het niet mogelijk om met de pont het Zwartewater over te steken. Wel werden fietsers van de ene naar de andere kant gebracht met het kleine vaartuig dat speciaal is ingericht voor het vervoer van voetgangers en fietsers.

Om half elf werden de eerste voertuigen weer met de oude vertrouwde pont, die een opknapbeurt had ondergaan op de werf in Hasselt, overgezet. Fotograaf Henk Kuik van Zwartsluis Actueel was er bij om één en ander vast te leggen.

Gepubliceerd door Enrico Kolk
Van Dijk Containers 500