Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Senioren GTC doen het goed

Geplaatst op: 29 april 2016

De seniorenteams van tafeltennisvereniging GTC Genemuiden hebben op 21 april hun laatste wedstrijd gespeeld. Inmiddels zijn de eindstanden van de teams bekend. In elke poule spelen 5 teams tegen elkaar en er zijn dus 5 plaatsen te verdelen.

“De senioren hebben het goed gedaan”, zegt de vereniging in een persbericht. De puntenpakkers waren bij team 1 Pieter met 60 procent, bij team 2 was Arno Withaar die 62 procent scoorde, bij team 3 was het Hans Hilberts die zelfs geen wedstrijd verloren heeft en op 100 procent staat. Het derde team staat eigenlijk op de eerste plaats in hun poule. Het team boven hen hoorde in een hogere klasse thuis. Bij het vierde team scoorde Arno Hofland met 67 procent heel goed. De spelers willen altijd beter, maar al met al zijn het resultaten waar men tevreden mee kan zijn.

Stand einde voorjaarscompetitie
2e klasse: GTC 1:  3e
3e klasse: GTC 2:  3e
5e klasse: GTC 3:  2e
5e klasse: GTC 4:  5e

Gepubliceerd door Enrico Kolk
Van Dijk Containers 500