Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
6 juni 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Weekeinde nog wisselvallig

Geplaatst op: 29 april 2016

Na een week waarin de temperatuur bijna nog lager was dan met afgelopen kerst, komt er een einde aan deze periode. De koude lucht die vanuit het noorden kwam begint te stagneren en de wind draait meer naar het zuidwesten toe waardoor het wat aangenaam wordt qua temperatuur. Maar dit weekend blijft het wel wisselvallig.

Zaterdag is hebben de wolken toch wel de overhand, misschien dat er in ochtend nog een drup regen kan vallen. De zon kan er af en toe ook doorkomen. De temperatuur zal rond de 10 graden zijn en de wind komt uit het noordwesten en heeft een windkracht 3 tot 4.

Zondag is de mooiste dag van het weekend, in de avond en nacht klaart het op. Maar het koelt wel flink af, vorst aan de grond is niet uitgesloten. Overdag heeft de zon de overhand wel kan er wat hoge bewolking zijn, ’s middags kunnen er wat stapelwolken ontstaan. De temperatuur is zo’n rond 12 graden de wind komt uit noorden en is een windkracht 3.

De dagen erna zijn wisselvallig, er is ruimte voor de zon maar er kan ook regen vallen. Maar vanaf woensdag zit er een stijgende lijn in qua temperatuur.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500