Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
9 juni 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Ontdek gemak E-Bike bij opstapdagen van Altena

Geplaatst op: 2 mei 2016

Maak op vrijdag 6 en zaterdag 7 mei kennis met het elektrische fietsen tijdens de Altena E-Bike opstapdagen 2016. Tijdens de opstapdagen bij Altena Fietsen kunnen er veel verschillende e-bike modellen worden getest. Ervaar hierdoor het unieke gevoel en het gemak van het elektrische fietsen. Tijdens de opstapdagen kunt u profiteren van unieke combi-deals en aanbiedingen. Zo ontvangt u bij aankoop van twee e-bike fietsen een gratis Pro User Diamant fietsendrager cadeau t.w.v. 349,-euro!
Roetz
Met de vestiging op de schitterende nieuwe locatie is ook het dealerschap van het nieuwe merk Roetz gelanceerd. Zoals de naam al doet vermoeden gaat dit Amsterdamse merk terug naar de oorsprong. De fiets wordt vrijwel volledig samengesteld uit gerecycled materiaal en daardoor is iedere Roetz fiets uniek en bijzonder.
Maak kennis met het elektrische fietsen en profiteer van de unieke aanbiedingen op de nieuwe locatie van Altena Fietsen in Genemuiden. www.altenafietsen.nl

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500