Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

De lente gaat los

Geplaatst op: 4 mei 2016

De lente gaat los qua weer, temperaturen stijgt boven de 20 graden en de zon is de komende dagen volop aanwezig. Het lagedrukgebied dat boven Denemarken zat is weggetrokken en heeft plaats gemaakt voor een hogedrukgebied. Hierdoor is de wind gedraaid en stroomt er zachte lucht uit het zuidoosten onze kant op. Het hogedrukgebied blijft voorlopig nog wel even zitten in die hoek waardoor het bij ons mooi en rustig lenteweer wordt.

Morgen de zon volop temperatuur zal rond de 20 graden zijn, er staat een matige windwind die komt uit het oosten. Vrijdag wordt het nog iets warmer, de zon schijnt volop wel kan er wat hoge sluierbewolking zijn en wat stapelwolken wel staat er iets meer wind dan donderdag uit het zuidoosten.

In het weekend schijnt de zon volop met temperaturen rond de 23 graden. Hoe weer verder het weekend verloopt krijgt u vrijdag te lezen.

Waarschuwing, De zonkracht is 5-6 en dat betekent dat je midden op de dag gemakkelijk kunt verbranden. Daarom is het aan te raden om je in te smeren met goede zonnebrandcrème. Een blote huid die nog niet gebruind is, kan binnen 30 minuten al verbranden.

De komende dagen is het voor mensen die last hebben van hooikoorts niet gunst we hebben in de omgeving van Genemuiden te maken met redelijk tot veel pollen in de lucht.

Heeft u/jij een mooie weerfoto voorbij het weerbericht. Stuur die dan naar redactie@genemuidenactueel.nl

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500