Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
19 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Ruutvoorn organiseert toernooi op gras

Geplaatst op: 9 mei 2016

Volleybalvereniging Ruutvoorn organiseert zaterdag 25 juni een groot volleybaltoernooi op de grasveldjes rond de Greentevijver in Genemuiden. Dit is een van de festiviteiten in het kader van het 65 jarig jubileum van ‘Ruutvoorn’. Ooit begon het als wandel- en volleybalverenigigng ‘De ruutvoorn’.
Het volleybaltoernooi begint ’s morgens 10.00 uur en eindigt rond 20.00 uur. Natuurlijk wordt er een gezellig terras op het trapveldje ingericht waar je in ieder geval een drankje kunt nuttigen en een lekker broodje ‘kajoen’ kunt eten.
Naast het volleyballen met 6 spelers kan ook ingeschreven worden met teams van 4 personen. Buurt-, vrienden-, vriendinnen-, bedrijven-, jeugd- en/of familieteams worden van harte uitgenodigd om mee te doen aan dit gezellige en sportieve spektakel. Er is een prestatie- en een recreatiepoule. Er hebben zich na het succesvolle bedrijfsvolleybal nu al zes teams aangemeld.
Aanmelden kan via het emailadres ruutvoorngrastoernooi@ziggo.nl . Via dit adres volgt dan ook verdere informatie en een inschrijfformulier.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500