Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
5 juni 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Succesvol online met The Webhouse

Geplaatst op: 10 mei 2016

Grappig contrast: een bedrijf dat een beetje verstopt zit in Hasselt, zorgt dat bedrijven vindbaar zijn op internet. Sterker nog: The Webhouse maakt websites die de omzet van opdrachtgevers vergroten. “Daarmee onderscheiden wij ons van andere aanbieders. Met een website van The Webhouse haal je optimaal rendement uit internet”, zeggen oprichter Henk van Hoffen en zijn Genemuider compaan Bernard Beens.

Van Hoffen startte The Webhouse vijf jaar geleden met een duidelijke visie in zijn hoofd. “Natuurlijk is het belangrijk dat het webdesign mooi is, maar een website moet vooral goed werken. Daarom moeten deze technisch goed zijn gebouwd. Ik beschouw een website niet zozeer als een visitekaartje van een bedrijf, maar als een marketinginstrument. Een website die snel laadt, plezierig is om naar te kijken en die goed vindbaar is in Google, leidt tot meer omzet.”

Van die filosofie profiteren zowel startende ZZP’ers als internationaal opererende ondernemingen.  “Er zijn nog steeds bedrijven die een verouderde website hebben die niet voldoet aan de eisen van Google. Dan schiet je het doel voorbij. Ook de visuele kant wordt steeds belangrijker. Een website moet er niet alleen mooi uitzien, maar ook wat te vertellen hebben. Het plaatsen van video op de website zorgt niet alleen meer vertrouwen bij bezoekers, maar zal ook meewerken aan een betere positie in zoekmachines.”

Websites, webwinkels en grafisch ontwerp

The Webhouse is een allround bedrijf. Naast websites en webwinkels levert het ook grafisch ontwerp aan. Van een nieuwe huisstijl, folders en brochures tot het beletteren van auto’s of gevelreclame. “Daarvoor werken wij intensief samen met tekstschrijvers, fotografen en videomakers. Samen verzorgen wij alle communicatiemiddelen die een bedrijf nodig heeft. Het mooie van dit concept is dat er altijd één contactpersoon is voor de realisatie van alle vormen van communicatie. Alles onder één dak!”

Zoekmachine optimalisatie (SEO) en responsive webdesign

Van Hoffen en Beens beschikken zelf over veel kennis over het internet. Juist daardoor bieden zij klanten een meerwaarde. “Google heeft meerdere eisen waaraan een website moet voldoen om hoger in de zoekmachine te komen. Zo moet een website responsive zijn. Dat betekent dat hij ook goed werkt op een tablet of smartphone. Verder is het gebruik van relevante zoekwoorden cruciaal. Dat zijn woorden waarop mensen in de zoekmachines zoeken. Een bedrijf mist potentiële klanten als een website daarop niet goed is ingericht.”

Onderhouden van de website

Om een website goed te laten functioneren is het belangrijk om deze goed te onderhouden. The Webhouse heeft een makkelijk onderhoudscontract waardoor u ervan verzekerd bent dat de website altijd goed zal werken. Een service die tegen een vriendelijke prijs wordt aangeboden aan de klanten van The Webhouse. Een andere service is dat The Webhouse de huidige website of webwinkel beoordeeld op klantvriendelijkheid en werking. Hoe presteert de website in Google? Wat kan er beter om de website beter gevonden te laten worden? Is de techniek juist toegepast? “Zijn de uitkomsten negatief, dan zullen we een nieuwe website adviseren die weer jaren meegaat. Door de website door ons te laten onderhouden, heeft de klant er geen omkijken meer naar en weet deze dat de website optimaal blijft ingericht”, zegt Van Hoffen.

The Webhouse is onlangs ook sponsor geworden van Sportclub Genemuiden. Met een huis-aan-huis mailing vergroot het bedrijf de naamsbekendheid deze week verder. Ook toe aan een website die omzet oplevert? Loop dan eens binnen bij The Webhouse aan de Hoogstraat 43a in Hasselt of bel 038-337 98 39. Meer informatie vindt u op de website

“The Webhouse, samen succesvol online!”

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500