Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
19 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Jeugdsoos zoekt vrijwilligers

Geplaatst op: 10 mei 2016

Het jongerenwerk van Welzijn MensenWerk zoekt voor de soos in Genemuiden nieuwe vrijwilligers. Er is in de Overtoom een mooie, leuke en veilige ruimte voor de jeugd en deze kan benut worden voor activiteiten voor de jeugd. Hierbij kan gedacht worden aan knutselmiddagen, filmavonden, discoavonden maar ook bijvoorbeeld projecten als huiswerkbegeleiding en trainingen voor de jeugd.
Lijkt u het leuk om deze activiteiten te organiseren of als vrijwilliger een soos avond te draaien dan kunt u zich aanmelden bij: Joop Bakker of Myrthe Lugtmeier. Voor meer informatie kunt u ook mailen naar: m.lugtmeier@welzijnmw.nl

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500