Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
9 juni 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Topdrukte in zwembad Hasselt

Geplaatst op: 11 mei 2016

De weeromslag naar zomerse temperaturen zorgt voor een topdrukte in het openluchtbad in Hasselt. Bij de opening van het bad ruim twee weken geleden schommelde de temperatuur nog rond de tien graden. Veel te koud.
Sinds vorige week zijn de temperaturen sterk opgelopen tot zomerse  waarden. Dit zorgt voor topdrukte in het Prins van Wijngaardenbad in Hasselt.

Raymond Spijkerman en zijn team zijn blij met dit fraaie weer en zijn druk bezig om alles in goede banen te leiden. Er worden veel abonnementen verkocht. De nieuwe parkeergelegenheid voor auto’s en fietsers worden volop gebruikt. Een prima investering die nu al een gunstig effect heeft op de bezoekersaantallen. Vooral voor de bezoekers
van buiten Hasselt kunnen hun auto nu gemakkelijk parkeren. En het zorgt voor een betere veiligheid.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500