Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
7 juni 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Adem in voor longonderzoek

Geplaatst op: 13 mei 2016

Ademen, voor de meeste mensen is dat heel gewoon. Maar voor Patricia en ruim één miljoen andere longpatiënten is ademen een voortdurende strijd. Een strijd die ze niet alleen kunnen winnen. Van 23 t/m 28 mei is de collecte van het Longfonds. Dan gaan bijna 40.000 vrijwilligers op pad om geld in te zamelen voor longonderzoek. Geef aan de collectant en steun onze strijd voor gezonde lucht en gezonde longen.

Het zal u niet ontgaan zijn: bekende en onbekende Nederlanders dagen elkaar uit om zo lang mogelijk hun adem in te houden voor longonderzoek. Met deze actie wil het Longfonds mensen met gezonde longen laten voelen hoe belangrijk hun longen zijn en aandacht vragen voor baanbrekend onderzoek naar longreparatie. Doe ook mee op longfonds.nl en steun longonderzoek. Hoe lang hou jij je adem in?

Longfonds
In Nederland hebben meer dan 1 miljoen mensen een ongeneeslijke longziekte, zoals astma of COPD. Het Longfonds strijdt voor gezonde lucht en gezonde longen. Meer informatie over het werk van het Longfonds vindt u op longfonds.nl

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500