Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
13 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Resokario neemt plaats Lindeboom over

Geplaatst op: 13 mei 2016

Rainier Resokario heeft aangegeven dat hij na 12 seizoenen, 307 wedstrijden en 15 doelpunten voor SC Genemuiden om te stoppen met voetballen. Rainier gaat echter niet verloren voor ons eerste elftal, ingaande het seizoen 2016-2017 gaat deel uitmaken van het team hersteltrainers samen met Eddo Wesselink en Mischa Weijs. Hij neemt hier de plaats over van Dick Lindeboom, deze heeft aangegeven te stoppen met de hersteltrainingen. Dick is sinds 1988 betrokken bij ons eerste elftal als speler en hersteltrainer en heeft in deze jaren natuurlijk heel veel betekend voor SC Genemuiden 1.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500