Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 mei 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

En de beker is voor….(video)

Geplaatst op: 14 mei 2016

Tekst en foto's: Erik Eenkhoorn

Vanmiddag om 12:00 uur klinkt het fluitje van scheidsrechter Nieuwenhuis. De derby All Star – SC Genemuiden 9 is begonnen! Het team onder leiding van Klaas van Oosten begon sterk. Al gauw zat de eerste bal in het doel, maar de tegenstander liet niet met zich spotten, want al snel scoorde ook het 9e team van Genemuiden. Na de rust barstte de doelpuntenregen echt los! Het All Star team wist met een zinderende eindstand te winnen! Sportclub voorzitter Berend van Lente overhandigde de fel begeerde bokaal aan Klaas, onder luid applaus van het publiek!

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500