Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 oktober 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Ook Niek Beens naar IJVV

Geplaatst op: 17 mei 2016

Ook Niek Beens verkast naar IJVV. Hij volgt de Genemuidenaren Ryan van Lente en Siebren Visscher naar IJsselmuiden. Beens zat even bij de eerste selectie, raakte vervolgens lang geblesseerd, maar keerde dit seizoen samen met Frank Kuurman terug bij het eerste. De spits zoekt nu zijn heil aan de andere kant van de Kamperzeedijk.

Gepubliceerd door Erik Driessen

7 thoughts on “Ook Niek Beens naar IJVV

 1. Jacob van Dalfsen schreef:

  Beste “Sportclupper”,
  Wie bent u om te oordelen over spelers die hun talenten elders willen etaleren, enkel en alleen omdat ze teleurgesteld zijn in de beleidsbepalers bij Sportclub Genemuiden? Wie bent U om te oordelen over hun ouders? Deze betrokken ouders zijn mensen die bijna allemaal belangeloos en gratis hun kennis en/of kunde jarenlang hebben ingezet, of nog steeds vrijwilligerswerk doen bij Sportclub. Zou dat gebrek aan karakter en mentaliteit zijn? U moest zich schamen!

 2. Henk Visscher schreef:

  Ben het volkomen eens met Gert Eenkhoorn.’Sportclupper’Ik zou best wel eens een babbeltje met jou willen maken, want volgens mij heb je de klok wel horen luiden maar weet niet waar de klepel hangt.
  Vr. gr. Henk Visscher, vader van Siebren
  Sportclupper in HART EN NIEREN!

 3. Gellemun schreef:

  als jij de gert bent die ik denk dst jij bent. gert van berend.

 4. Gellemun schreef:

  ben het eens met gert. echt respectloos sportclubber. die jongens zijn uit het goede hout gesneden. mar hey gert waarom kom je niet met beb terug bij sportclub

 5. Gert Eenkhoorn schreef:

  Dat er de laatste tijd veel spelers bij Sportclub geeft te denken,maar om nou de oorzaak te zoeken bij “het verziekte karakter en mentaliteit” van betreffende spelers en ouders gaat wel heel er ver. Als deze zichzelf noemende “sportclupper” zijn eigen naam zou gebruiken dan heeft hij een eigen mening, nu is de boel “verzieken”.

 6. Sportclupper schreef:

  Het gras lijkt bij de buren altijd groener,kijk even naar het niveau van ons tweede elftal en naar de ploegen waar die jongens heen gaan of de ploegen waar ze al spelen.Vroeger werd er voor iedere plaats in het eerste geknokt en was ons tweede een fantastisch team ,tegenwoordig is het karakter en mentaliteit van die jonge gasten en hun ouders zo verziekt door die paar centjes of wat reisgeld ,dat ik mij afvraag of het nog wel echte sportcluppers met een groen wit hart zijn .Vraag Arjan eens hoe het er bij Berkum op de bank uitziet of Pieuwe en Buiting op de bank in Kampen,maar goed ik wens iedereen veel voetbal plezier mits je aan voetballen toekomt,zal misschien lukken als je twee of zelfs drie klasjes lager speeld .!!!

 7. Gellemun schreef:

  zonde! ik baal er van maar ik snap de jongens wel. jongens die ik vanaf de f pupillen heb zien spelen. poeny en abma in nunspeet. deze 3 bij ijvv. puuwe en buitink in kampen. vorig jaar foye in berkum. en wat jongens bij meppel. als de club er niet alles aan doet om het aantrekkelijk te maken om in het tweede te voetballen dan krijg je dit. ecth jammer.

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500