Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Fietsen voor MAF-gezin

Geplaatst op: 19 mei 2016

Ten bate van de MAF en dan met name de gezinnen van de MAF-piloten wordt zaterdag 28 mei een fietstocht gehouden. Een commissie van de Gereformeerde Gemeente organiseert dit jaarlijkse evenement.

Waar de route loopt, blijft geheim. “We fietsen over bekende en minder bekende paden”, aldus de commissie. Op de rustpunten in de route is er onder andere koffie, thee, ijs en vitaminehappen te koop. Voor de kinderen van een tot en met acht jaar is er een ballonwedstrijd. Oudere kinderen tot en met twaalf jaar kunnen een puzzel maken. Achterblijvers en fietsers die terug zijn, kunnen vanaf 14.00 uur foto’s van de tocht bekijken in de kerk van de Gereformeerde Gemeente. Ook is daar een presentatie over het werk van de MAF te zien.

Inschrijven kan zaterdag 28 mei, vlak voor vertrek, tussen 10.45 en 11.45 uur bij het kerkgebouw van de Gereformeerde Gemeente, de Jachin en Boazkerk, Taghof 3. Deelname kost 15 euro voor een gezin dat bestaat uit vader, moeder en thuiswonende kinderen. Een volwassene betaalt 3,50 en een kind 2,50 euro.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500