Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
7 juni 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Sportcafé verplaatst naar 16 juni

Geplaatst op: 19 mei 2016

Het Genemuiden Actueel Sportcafé is een week verplaatst naar donderdagavond 16 juni. Aanvankelijk stond het voor 23 juni op de agenda. Te gast zijn in ieder geval de nieuwe Sportclub-verdediger Dirk Muis, darter Eric Eenkhoorn en Gijs van Dalfsen. Die gaat vertellen over Ruutvoorn en het grastoernooi dat op zaterdag 25 juni plaatsvindt op De Greente. Ongetwijfeld haalt hij ook wat hilarische verhalen uit de geschiedenis van de vereniging boven water.

Het Genemuiden Actueel Sportcafé is zoals altijd in de Havenkamer van De Kaaihof. Presentator is Gert Jan van den Berg. De (gratis) avond begint om 20.00 uur. Aanmelden is handig en kan via redactie@genemuidenactueel.nl of laat even een reactie op dit bericht achter.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500