Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 mei 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

100 mensen bij Good2Know

Geplaatst op: 20 mei 2016

Zo’n 100 mensen bezochten donderdagavond de Good2Know-avond in d’Overtoom. De avond startte met wat clips die de problemen en uitdagingen van aardbewoners schrijnend weergaven.

“Nog schrijnender is het feit dat wij zelf hier (soms ongewild) onderdeel van zijn, zoals het thema verwoordde: ‘We are the world’. Maar als wij er onderdeel van zijn, dan kunnen we er ook iets aan doen, durven wij daarom op te staan en maken wij het verschil?”, vraagt de organisatie.

“Er zijn voorbeelden van mensen die dat deden, Gandhi was 1 van hen, en van hem is de uitspraak bekend: ‘wees de verandering die je zelf graag in de wereld zou willen zien’. En als je dan opstaat, weet dan dat er een Oppermachtige God is die niets anders wil dat jij hierin het verschil gaat maken!”

De volgende Good2Know-avond staat gepland voor vrijdag 16 september. Voormalig voetballer Bert Konterman komt dan spreken over ‘de  grote finale’.

 

Gepubliceerd door Enrico Kolk
Van Dijk Containers 500