Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
13 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Schagen Toernooi traditie voor de voetbaljeugd

Geplaatst op: 21 mei 2016

Zaterdag werd in Genemuiden, Hasselt en Zwartsluis het traditionele Schagen voetbaltoernooi gehouden. Dit toernooi dat al jarenlang de naam draagt van het aloude wegenbouwbedrijf, dat vestigingen heeft in Hasselt en ’t Harde, vindt jaarlijks plaats in de drie plaatsen van de gemeente Zwartewaterland.
Dit jaar was Sportclub gastheer van de D pupillen, Olympia’28 van de E en F pupillen en het middaggedeelte van de D pupillen en speelden de C junioren hun wedstrijden in Zwartsluis. Fotograaf Henk Kuik stroopte de drie sportaccommodaties af voor mooie plaatjes van het toernooi.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500