Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
12 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Flier en Breman in de prijzen

Geplaatst op: 22 mei 2016

Janine Flier en Briëtt Breman waren succesvol tijdens een concours in Emmeloord. Ze  namen beide prijzen mee naar huis.
Janine Flier zette haar succes van vorige week voort met haar paard Hercules. De combinatie reed in de klasse L1 twee mooie proeven en de jury beloonde haar met mooie scores van 208,5 en 196,5 punt. Met dit resultaat nam zij twee maal de eerste prijs mee naar huis.
Ook Briëtt Breman en haar pony Golden Boy zitten in een winnende flow. De combinatie reed in de klasse B categorie C/D/E twee goede proeven en van de jury kreeg zij 188 en 201,5 punt. Hiermee legde Briëtt Breman beslag op de tweede en de eerste prijs.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500