Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 mei 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Sigrid werkt toe naar openingsweek

Geplaatst op: 23 mei 2016

Keihard aan het werk zijn ze aan de Markt 3. Daar moeten vanaf 9 juni de deuren van Bij Sigrid opengaan. In de oude smederij staat voor 9, 10 en 11 juni de openingsweek gepland. Dan is er van alles te beleven in de winkel, zo laat eigenaresse Sigrid Beens weten.

“Donderdag krijgt iedere klant een bijzondere goodybag, vrijdag staat Willemijn (bloembinderij Willemijn) in de winkel prachtige boeketten te binden en op zaterdag is er een ijskar en kunnen kinderen prachtig geschminkt worden.”

Ondertussen gaat het werk in de smederij in volle vaart door. Afgelopen zaterdag zijn een aantal hoeken al gerestyled, zoals te zien is op de foto’s.

sig2

 

 

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500