Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
9 juni 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Deuren petroleumkelders krijgen een nieuwe laag

Geplaatst op: 24 mei 2016

Foto's Pieter Polman

De deuren van de petroleumkelders worden momenteel aangepakt door BG Coating. Vrijwilligers van ’t Olde Staduus waren dinsdagochtend al vroeg bezig om de deuren uit de kelders te halen en naar het Genemuider bedrijf te brengen. Daar krijgen ze een poedercoat behandeling.

BG werkt belangeloos mee aan het opknappen van de deuren. Stichting Promotie Genemuiden  zorgde dat verschillende partijen deze klus met elkaar gingen klaren om de kelders weer open te stellen voor publiek. Belangstellenden kunnen dan weer dagelijks de kelders bekijken, waarin een expositieruimte zit van de Genemuider musea. De visvereniging  zorgt weer voor de visnetten  aan de voorzijde van de kelders.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500