Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
8 juni 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Haslo van Rijn zoekt servicemonteur Mechatronica

Geplaatst op: 24 mei 2016

Haslo van Rijn is een bedrijf waar vakmanschap en service hoog in het vaandel staan. Zij levert en onderhoud uitsluitend A-merk industriële naaimachines voor het dichtnaaien van zakken. Het festonneren en banderen van tapijt en vloerkleden. Het aannaaien van tapijt en geotextielen. Haar reputatie is welbekend in Nederland, België en andere Europese landen. Haar klanten zijn zowel vertegenwoordigd in het MKB segment als bij de grote multinationals. De segmenten waar zij aan levert zijn heel divers zoals tapijtindustrie, bierbrouwers, veevoederindustrie, levensmiddelen industrie,  weverijen en AGF industrie. Enkele voorbeelden zijn Meneba Meel, Bavaria, Friesland Campina en Denkavit. De meeste van haar naaimachines zijn één van de machines in een verpakkings- of vullijn of die in de tapijt verwerkende industrie. Dit familiebedrijf heeft een eigen werkplaats met monteurs en een serviceafdeling.

Vanwege de toenemende orderportefeuille heeft Haslo van Rijn per direct een vacature voor een

Servicemonteur Mechatronica

Functieomschrijving
Als Servicemonteur Mechatronica is je primaire taak het preventief en correctief onderhouden van  industriële naaimachines bij klanten. Na een gedegen inwerkperiode bezoek je zelfstandig opdrachtgevers in Nederland en België en andere landen in Europa. Je krijgt je opdrachten van het kantoor en bij aankomst bij een opdrachtgever stel jezelf voor, stel je gerichte vragen over de storing en vertel je de opdrachtgever wat je gaat doen. Je taak bij onderhoud is zorgen dat het zodanig goed gebeurt dat de kans op een storing zeer minimaal is. In de praktijk blijkt dat 70% van het werk onderhoud betreft en als dat goed gedaan wordt dan zijn storingen grote uitzondering. Toch kan een storing voorkomen, door ouderdom, verkeerd gebruik of een storing in een overig onderdeel van de machinelijn.  Je stelt je daarbij servicegericht op en bent geïnteresseerd in de klant. Na afloop van een opdracht zorg je voor de bijbehorende administratie door je werkbon te laten aftekenen door de opdrachtgever en deze volledig te communiceren met kantoor.

Wij vragen
Wij komen graag met je in contact voor deze afwisselende en zelfstandige functie als Servicemonteur Mechatronica wanneer jij je herkent in onderstaand functieprofiel:

·         Een afgeronde MTS of MBO opleiding Mechatronica, Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde, Scheepswerktuigkunde of Autotechniek (allen niveau 4);

·         Enige jaren werkervaring als zelfstandig Servicemonteur in je vakgebied als Servicemonteur, Revisiemonteur automotoren, Auto/Bedrijfswagentechnicus of Reparatiemonteur Scheepsinstallaties;

·         Je hebt de wens om in je vakgebied specialist te worden;

·         Je bent creatief en vasthoudend in het oplossen van storingen;

·         Je bent avontuurlijk ingesteld en ook voor je privé/sociaal leven is het geen bezwaar om gemiddeld 40 nachten per jaar afwezig te zijn;

·         Na je inwerkperiode draai je mee in de storingsdiensten van maandag tot en met zaterdag 24/6;

·         Kennis van de Engelse taal is grote pre, kennis van Duits is eveneens meegenomen;

·         Woonachtig in een regio van 50 km rondom Zwolle.

Wij bieden
Je wordt een zelfstandige baan geboden als Servicemonteur Mechatronica met veel afwisseling. Geen dag is hetzelfde. Om jezelf beter te bekwamen in je vakmanschap is er ruim voldoende mogelijkheid om opleidingen, cursussen of trainingen te volgen. Je werktijden zijn flexibel echter als standaard gelden werktijden van 07.00 – 16.30 uur en op vrijdag van 06.30-12.45 uur. Alle uren boven 40 uur in de week worden uitbetaald als overwerk uren met de bijbehorende overuur percentages. Ongeacht of je werkt of reist. Je aanvangssalaris ligt tussen € 2.100,- en € 2.400,- bruto per maand. Je hebt jaarlijkse 200 vakantie uren en feestdagen op de doordeweekse dagen worden doorbetaald. Je werkgever betaalt meer dan 50% van je pensioenpremie. Je krijgt een comfortabele bedrijfsbus ter beschikking met het nodige handgereedschap en volgeladen met onderdelen zodat je altijd beslagen ten ijs aan de slag kan. Overnachtingen in hotels worden vergoed door je werkgever inclusief scheidingsgeld per overnachting.
Reageren/Solliciteren
Stuur je Curriculum Vitae voorzien van een foto van jezelf en een motivatiebrief per email naar jaap@haslovanrijn.nl. Binnen één week ontvang je een reactie op je sollicitatie. Wanneer je vragen hebt over deze vacature dan staat Jaap van Rijn je graag te woord. Je kunt hem bereiken op 06-41493863.

 

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500