Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Pont niet klaar, opening gaat wel door

Geplaatst op: 24 mei 2016

Het pontje over de Goot dat zaterdagochtend in gebruik wordt genomen, is nog niet klaar. Daarom gaat het direct na de opening voor een paar dagen uit de vaart. Komende zaterdag is de oversteek overigens wel te maken dankzij het gebruik van een buitenboordmotor.

Door een paar onverwachte complicaties is het de aannemer niet gelukt de pont op tijd af te hebben. In de dagen na de opening wordt de verbinding verder afgemaakt en is de oversteek niet mogelijk. Maar eenmaal klaar is de pont voor komende jaren klaar en te gebruiken. Dat zal in de tweede helft van juni 2016 het geval zijn.

Het pontje is de laatste ontbrekende schakel in de fietsverbinding tussen Genemuiden en Ramspol. Het pontje maakt het fietsers mogelijk om van het bijzondere landschap van de Pieper, de Mandjeswaard, Kampereiland en de andere buitenpolders te genieten.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500