Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
19 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

‘Syb’ weer bij Watermusic

Geplaatst op: 24 mei 2016

Voor de derde editie van ‘Watermusic’ heeft de organisatie wederom Syb van der Ploeg kunnen boeken. Syb, bekend van radio, tv , musical en theater als zanger, componist en tekstschrijver heeft in 2014 zijn medewerking verleend aan de primeur van dit jaarlijks terugkerend evenement in de drie kernen van Zwartewaterland.

Evenals voorgaande jaren zal een ruim 100-koppige formatie gevormd uit de orkesten van Voorwaarts Zwartsluis en Hasselts Fanfare in- en op het water het publiek een spetterend concert voorschotelen met eigen werk, maar uiteraard ook prachtig begeleidingswerk bij de songs van Syb van der Ploeg.

Met de Kalkovens als uniek decor belooft het wederom een geweldige avond avond te worden.

Vrijdag 1 juli 2016, aanvang 20.30 uur

Locatie: Buitengracht, nabij de Kalkovens

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500