Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
6 juni 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Traditioneel Adullam concert

Geplaatst op: 24 mei 2016

Op D.V. zaterdag 11 juni 2016 organiseren het reformatorisch jongerenkoor ‘Omnia Cum Deo’, o.l.v. Harry Dekker en het Urker mannenkoor ‘Siloam’, o.l.v. Marinus ten Napel het inmiddels traditionele concert voor Adullam in de Bethelkerk in Genemuiden. Ook de Koraalzangers, het koor van de locatie Horstheim in Staphorst, zijn deze avond aanwezig om een aantal psalmen ten gehore te brengen. De muzikale begeleiding wordt verzorgt door Niels Adema (orgel en piano) en Willeke Kloosterman (panfluit).

De meditatie wordt verzorgt door Ds. A. de Groot. De collecte van deze avond komt ten goede aan de locaties Horstheim en Muiderheim. Het geld wordt o.a. gebruikt voor de aanschaf van bewegingsmaterialen voor de deelnemers van het dagactiviteitencentrum.

Het concert begint om 19:30 uur, de kerk is om 19:00 uur open. U kunt uw auto achter de dijk parkeren. Graag de parkeerplekken voor de kerk vrij houden voor mensen die minder valide zijn.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500