Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
5 juni 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Eind goed, al goed…

Geplaatst op: 26 mei 2016

foto's : Erik Eenkhoorn en Joke Veldman. Video: Pieter en Dion Polman

De Wandelvierdaagse 2016 is weer ten einde. 1259 Genemuidenaren genoten van de vele kilometers rond eigen stad. Albert Heijn Bart Knap zorgde voor een heerlijk ijs(je) Een lekkere cornetto werd door bijna iedereen gretig opgegeten. Om 8 uur was de traditionele feestelijke intocht. Wethouder Dick Visserman nam het defilé af voor de Meente. Hij werd bijgestaan door de bewoners van Akkerwinde. Tijdens het defilé werd Voorwaarts bijgestaan door Wim, die fanatiek dirigeerde! Foto’s van Joke Veldman, Erik Eenkhoorn en video van Pieter en Dion Polman. Pieter interviewde de organisatie ook. Roelof Jan Wentink filmde deze avond ook.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500