Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
12 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Nieuwe modezaak in de Langestraat

Geplaatst op: 26 mei 2016

Modestad Genemuiden blijft maar uitbreiden. Op 10 juni opent La Moda in het oude pand van Kwalitaria Gert Jan. “Heren- en damesmode en accessoires….”, zegt de nieuwe onderneemster Sharon Kolman over het assortiment. Vanaf vrijdag krijgt ze de sleutel en kan ze volop aan de slag.

Kolman komt uit de ouderenzorg en begint aan een nieuwe uitdaging. “Elk meisje droomt volgens mij van een eigen kledingwinkel. Ik kreeg deze mogelijkheid en heb veel zin in een nieuwe start met nieuwe kansen”, vertelt Kolman, die niet uit Genemuiden komt, maar haar vriend Ivar Bosman wel.

Ze is donderdag op kledinginkoop. Kolman denkt dat La Mode een aanvulling is op de andere winkels in Genemuiden. “Je mag nooit dezelfde merken verkopen in een stad. Dus komt er een nieuw aanbod bij. Ik ben zelf nog maar 25 jaar en kijk bij de inkoop naar kleren die ik zelf leuk vind”, vertelt Kolman.

Het pand van de Kwalitaria stond leeg sinds Gert Jan is verhuisd naar het Havenplein.


 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500