Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
13 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Nieuwe tractoren voor de Taghof

Geplaatst op: 26 mei 2016

Afgelopen november heeft de kinderboerderij De Taghof deelgenomen aan de jeugdsponsoractie van de Boni in Genemuiden. Met de opbrengst konden oude en versleten tractortjes worden vervangen.  De feestelijke ingebruikname van de tractortjes wil dit op 1 juni vieren met de kopers, de Boni en Top1Toys.

“Dankzij uw vele steun tijdens de jeugdsponsoractie van de Boni, is voor de kinderboerderij De Taghof een mooi bedrag van € 1100 opgehaald. Met dit bedrag zijn, ook door sponsoring van Top1Toys, een aantal nieuwe ‘speeltractortjes’ gekocht. Iedereen is dan ook 1 juni a.s. tussen 14.00-16.30 uur van harte welkom op de kinderboerderij. Bij de feestelijke ingebruikname van de tractortjes zullen de Boni en Top1Toys aanwezig zijn die de kinderen en ouders zullen trakteren op iets lekkers”, aldus de Taghof.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500