Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Genemuiden Actueel Sportcafé ook over waterpolo

Geplaatst op: 27 mei 2016

Weer een sport die nog niet eerder aan bod kwam tijdens het Genemuiden Actueel Sportcafé: waterpolo. Trainer Gerrit Riezebos van DEK is op 16 juni aanwezig in de Havenkamer van De Kaaihof. Hij vertelt over het allereerste kampioenschap van de vereniging in de historie.

Andere gasten zijn verdediger Dirk Muis, die komend seizoen voor Sportclub Genemuiden uitkomt, darter Eric Eenkhoorn en Gijs van Dalfsen. De laatste organiseert namens Ruutvoorn een groot toernooi op gras in de Greente. Ook vertelt hij over de roemruchte geschiedenis van de vereniging.

De andere twee gasten worden zo snel mogelijk bekend gemaakt. Aanwezig zijn bij het inmiddels redelijk traditionele Sportcafé? Mail dan even naar redactie@genemuidenactueel.nl of laat een bericht achter onder dit artikel. De toegang is gratis, Gert Jan van den Berg presenteert de avond en de aanvang is 20.00 uur.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500