Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 mei 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Weer veel prijzen voor de Zwartewaterruiters

Geplaatst op: 29 mei 2016

Leden van de Zwartewaterruiters hebben afgelopen weekend erg goed gescoord op verschillende wedstrijden. Carolien Altena reed twee keer naar de eerste prijs. Ook andere leden behaalden goede prestaties.

In Oosterwolde zette Carolien Altena met haar pony Komeet twee goede proeven neer in de klasse B categorie D. Van de jury kreeg zij een mooie score van 209 en 211 punten en mocht hiermee twee maal de eerste prijs in ontvangst nemen.

In Wanneperveen werd een spring- en dressuurwedstrijd voor paarden en pony’s georganiseerd. Joost Westendorp reed hier zijn derde wedstrijd met zijn achtjarige paard Cheslandra. De combinatie reed in de gecombineerde klasse L1/L2 naar 202,5 punt en won hiermee de eerste prijs. Dian Kisteman reed in dezelfde klasse naar 195 punten en legde hiermee beslag op de tweede prijs. In de gecombineerde klasse M1/M2 reed Giovanna Slurink met Dievittorio naar 192 punten en won de derde prijs. Bij de pony’s was Briëtt Breman erg succesvol met Goldenboy. De combinatie rijgt successen aan successen en behaalde in de klasse B categorie A/B/C de derde en de eerste prijs met 196,5 en 195,5 punt. Maud van Rees kwam met Warenzo aan start in de klasse B categorie D/E. De combinatie reed het eerste parcours naar de vijfde prijs met 76 stijlpunten. Het tweede parcours waren Maud en Warenzo ook succesvol en sprongen naar de tweede prijs.

Béanke Roeland reisde met meerdere paarden af naar Rouveen. In de klasse B sprong zij met Gentlemen naar 89 stijlpunten en de eerste prijs. In dezelfde klasse reed ze met SamR naar 77 stijlpunten en de vierde prijs.  Ook in de klasse L sprong Béanke Roeland naar meerdere prijzen. Met Charisma behaalde zij de vierde prijs en met El Ninjo de vijfde prijs.

Lisanne Kanis ging van start op een springwedstrijd in Wezep. Met haar pony Elavsca startte zij in de klasse B categorie D/E. In het eerste parcours reed Kanis naar 70 stijlpunten en de vierde prijs. Het tweede parcours zette de combinatie een snelle tijd neer en nam de tweede prijs mee naar huis.

Roos Beens is vorig weekend van start gegaan op een springwedstrijd in Urk. Zij behaalde hier in de hoge klasse M categorie D een mooie derde prijs met haar pony Calinka.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500