Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
7 juni 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Passage heeft een geslaagd dagje uit

Geplaatst op: 1 juni 2016

36 vrouwen van vrouwenvereniging Passage stapten dinsdag om half negen in de bus voor hun jaarlijks dagje uit. Met prachtig mooi weer gingen ze via een toeristische route richting Gaasterland waar ze om tien uur stopten bij Hotel Gaasterland voor een bakje koffie met appel gebak.

“Hierna vervolgden we onze reis en kwamen we tegen twaalf uur in Hindeloopen aan. In Hotel Sudersee stond een koffietafel voor ons klaar. Nadat we ons buikje rond hadden gegeten en een kleine wandeling hadden gemaakt gingen we weer de bus in. Nu reden we richting Bolsward, hier kregen we vrije tijd om te winkelen of om lekker op een terrasjete zitten om te genieten van het mooie weer. Om drie uur werden wij verwacht bij het bezoekerscentrum van Sonnema. Na koffie met een Frysk Dumpke kregen we een video-presentatie te zien over hoe Berenburg wordt gemaakt.

Hierna konden we de bedrijfshal bezoeken waar de Berenburg wordt geproduceerd. Dit was erg interessant. Wij konden ook nog zelf een glaasje Berenburg proeven waar maar een aantal dames gebruik van maakte. Wel werd er daarna door de dames flesjes Berenburg gekocht, allemaal voor het thuisfront zeiden ze. JA,JA! Vrolijk stapten we weer in de bus richting Joure. Hier stond een diner klaar wat we ons heerlijk lieten smaken! Na een mooie tocht door de polder kwamen we vermoeid en voldaan weer terug bij de Meente.”

De dames van Passage kunnen terugzien op een prachtige mooie dag!

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500