Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
9 juni 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Nieuwe hoogwerker voor Kok

Geplaatst op: 2 juni 2016

Naast een Genie S65 Trax heeft Kok Verhuur nu ook een S45 Trax. Deze zelfrijdende trax hoogwerker heeft een groot zijdelings bereik (reikwijdte van meer dan 11 meter). De werkhoogte is bijna 16 meter en de platformcapaciteit 227kg.

Het bijzondere aan deze machine is dat deze is voorzien van 4 trax rupsen. Normale hoogwerkers hebben of 4 wielen of 2 rupsen maar deze machine heeft 4 rupsen (trax) die onafhankelijk van elkaar zijn aangedreven. Dit onderstel maakt de hoogwerker geschikt voor diverse toepassingen op slecht begaanbare (bouw)terreinen.

De machine combineert de lage bodemdruk van een rupshoogwerker met de wendbaarheid van een conventionele banden hoogwerker. Natuurlijk is de machine voorzien van een eigen stroomgenerator. Kok verhuur verwacht veel van deze multi inzetbare machine.

Voor meer info klik op:

http://www.kokverhuur.nl/pagina/verhuur/hoogwerkers/telescoophoogwerkers/genie-trax-boom-s45.php

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500