Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
6 juni 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Opnieuw kans op onweer

Geplaatst op: 2 juni 2016

De laatste dagen bevinden we ons in vochtige en warme lucht, dit komt omdat er een krachtige hogedrukgebied ligt bij IJsland en een lagedrukgebied boven midden Europa. Hierdoor wordt de warme en vochtige lucht naar Nederland getransporteerd. Hierdoor kunnen vandaag en morgen flinke onweersbuien ontstaan met veel neerslag.

Het KNMI heeft voor vandaag code  geel voor de provincie Overijssel afgegeven. Vanaf 14:00u tot ongeveer 22:00u voor onweersbuien. De zware (onweers)buien trekken vanuit Duitsland naar Nederland binnen. Wanneer de buien in onze omgeving komen is moeilijk te zeggen, waarschijnlijk in het begin van de avond.
Vanavond en vannacht nemen de buien weer af, het klaart dan op wel en er kan een mistbank ontstaan.
Ook voor morgenmiddag ontstaan er weer (onweers)buien die voor overlast kunnen zorgen.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500