Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
7 juni 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Na onweer mooi weekeinde

Geplaatst op: 3 juni 2016

In de loop van de middag ontstaan er weer (onweers)buien die ook voor veel neerslag kunnen zorgen. Het KNMI heeft wederom code geel uitgegeven. De temperatuur stijgt naar een graad of 23. Er staat een matige wind uit het noorden.

Later verdwijnen de buien en wordt het droog, vannacht klaart het op maar het kan wel nevelig worden. Zaterdag wordt het een droge dag met zonnige perioden. De temperatuur is een graad of 25 en de wind komt uit het noordoosten en is matig.

Zondag heeft de zon alle ruimte wel kunnen er wat onschuldige wolken zijn maar verder wordt het zonovergoten. Temperatuur zal net als zaterdag rond de 25 graden.  De wind komt nog uit noordoostelijke richting en is een windkracht 3.

De dagen erna verlopen warm met in de loop van week weer kans op een enkele regen en onweersbui.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500