Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

EGSV presteert knap op NK

Geplaatst op: 5 juni 2016

Afgelopen zaterdag sloot de acrogym van EGSV het wedstrijdseizoen af in Zwolle met het NK. Twee teams hebben zich door diverse voorrondes heen geslagen en stonden daarom trots in deze door de KNGU georganiseerde landelijke finale. Het E senioren trio Lauren Landsman, Germaine van Dalfsen en Britt Visscher presteerde zoals altijd strak en constant. De oefening leverde een score op van 25.15 en met een keurige 9e plek mogen zij heel erg tevreden zijn! 

In de warme middag was het de beurt aan Pien Feenstra, Ashley Jager en Noëlle ten Hoeve. Zij wisten in alle voorrondes een medaille te pakken en hoopten op een fantastische afsluiter. Helaas bleek het podium net te hoog gegrepen, maar met een score van 24.95 en een hele goede 5e plek mogen zij tevreden terug kijken op een mooi seizoen als nieuw team in de D junioren categorie.

Over twee weken, zaterdag 18 juni, sluiten alle acrogymnasten het seizoen echt af tijdens de jaarlijkse Clubkampioenschappen welke gehouden worden in De Overtoom.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500