Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
13 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Geke van Dalfsen exposeert in ’t Olde Staduus

Geplaatst op: 5 juni 2016

Ongeveer een jaar hebben bezoekers in t Olde Staduus kunnen genieten van de kunst van de medewerkers van Philadelphia. Nu is het de beurt aan Geke van Dalfsen. Zij is gevraagd om op de hal op de eerste verdieping te exposeren. Er hangen prachtige doeken van haar.

Iedereen kan tijdens de openingsuren van ’s morgens acht tot ’s avonds 17.30 uur  haar kunst genieten. Uiteraard kan er voor uitleg  buiten deze uren om ook een afspraak gemaakt worden met Geke. Geke heeft samen met de “Kunstuitleen de Kaai” vele mogelijkheden voor zowel particulieren als bedrijven. Het is beslist de moeite waard om naar deze mogelijkheden te informeren bij haar.

T Olde Staduus is erg blij met deze expositie.  Deze blijft te bezichtigen tot eind augustus 2016. Daarna zal rondom de Monumentendag er een expositie van “Ikonen” zijn. De eerste Ikonen zijn al beschikbaar gesteld. Bent u in het bezit van een Ikoon, welkom om ook mee te exposeren. En van midden september tot en met oktober neemt Peter Leenhouts de expositie ruimte over met zijn foto’s.  info toldestaduus@gmail.com.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500