Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
5 juni 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Van der Molen wil stap zetten met Sportclub

Geplaatst op: 5 juni 2016

Wouter van der Molen draagt komend seizoen ook het groen-wit van Sportclub Genemuiden. De inwoner van Almere wil met Genemuiden een stap zetten. “Als Genemuiden was gedegradeerd, waren ze heel ver afgegleden. Nu is het zaak om zo snel mogelijk weer een flinke stap vooruit te zetten. En dat is ook mijn persoonlijke doel.”

Van der Molen is het dagelijks leven werkzaam op Schiphol. Daarnaast voetbalde hij in het verleden bij onder meer Omniworld, DOVO, Jong Ajax en SDC Putten. Bij die laatste club kwam hij in de winterstop terecht omdat zijn club VVA plotseling failliet werd. Met Genemuiden begint hij aan zijn negende club. “Het is een grote club die in het verleden altijd op het hoogste niveau heeft gespeeld. Ik hoop dat we daar samen weer naartoe kunnen.”

De polderbewoner begint aan een volledig nieuw avontuur. Hij kent alleen Mike van der Kooy persoonlijk. “Met hem heb ik bij DOVO gespeeld en ik spreek hem nog wel eens. Natuurlijk heb ik bij hem informatie gevraagd over Sportclub Genemuiden en Mike was heel enthousiast.”

Waar Van de Molen gaat spelen, moet tijdens het seizoen blijken. “Ik kan zowel als verdediger als middenvelder uit de voeten, bij voorkeur in de as. Een goede traptechniek, inzicht, duel- en kopkracht zijn mijn sterke punten. Hopelijk kan ik dat ook in Genemuiden laten zien.”

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500