Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Zwartewaterruiters rijden naar eerste prijzen

Geplaatst op: 5 juni 2016

Afgelopen week presteerden de Zwartewaterruiters erg goed op verschillende wedstrijden in de omgeving. Eerste prijzen waren er voor Janine Flier, Jenayla Roeland, Giovanna Slurink en Tessa ten Klooster.

Janine Flier en haar paard Hercules reisden op dinsdag 31 mei jl. af naar een wedstrijd in Emmeloord. De combinatie toont vormbehoud door in de klasse L1 opnieuw naar een eerste prijs te rijden met 204,5 punt. De combinatie zette dit succes voort op donderdag 2 juni jl. in Wezep. Hier reden Flier en Hercules twee mooie proeven en dit werd door de jury beloond met 203 en 206 punten. Dit leverde een eerste en een tweede prijs op.

In Mariënheem werd een dressuur- en springwedstrijd voor pony’s en paarden georganiseerd. Shania van Dijk sprong met haar pony Thunder’s Lisa in de klasse B categorie A/B/C naar 73 stijlpunten. De combinatie legde hiermee beslag op de derde prijs. Jenayla Roeland reed met King of the Disco een foutloos en snel parcours in de klasse M categorie C/D/E. Met dit resultaat liet zij de concurrentie achter haar en won de eerste prijs. Linda de Bruijn en haar paard Anouk reden twee mooie proeven in de klasse M1. Van de jury kreeg zij 197 en 193 punten en hiermee won zij de derde en de vijfde prijs. Giovanna Slurink zette het succes van vorige week voort met haar paard Dievittorio. In de klasse M2 reed zij twee goede proeven en de jury gaf haar mooie scores van 202 en 190,5 punt. Met deze prestatie nam zij de eerste en de derde prijs mee naar huis.

Tessa ten Klooster reisde met haar pony Troy af naar een wedstrijd in Zuidwolde. De combinatie zette een sterke proef neer in de klasse L1 categorie A/B/C. Met een mooie score van 190 punten legde Tessa ten Klooster beslag op de eerste prijs.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500