Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 mei 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Nieuwe opzet MVG-bon

Geplaatst op: 6 juni 2016

Middenstand Vereniging Genemuiden (MVG) heeft het concept van de bekende MVG-bonnen veranderd. Die zijn vanaf 1 juli alleen nog verkrijgbaar bij Readshop Genemuiden. Op die manier is de werkwijze voor de aangesloten ondernemers veel eenvoudiger. Uiteraard is de bon bij alle MVG-winkeliers in Genemuiden in te leveren.

De MVG-cadeaubonnen hebben een lange geschiedenis en zijn nog steeds een populair geschenk. De administratieve afwikkeling kostte echter veel tijd en energie. Vandaar dat de MVG zocht naar een eenvoudiger structuur.

Met de nieuwe opzet is die gevonden. Kees Dijkstra van Readshop Genemuiden wil graag het verkooppunt zijn. Voor deze ondernemer is ook gekozen vanwege de centrale ligging en de ruime openingstijden. De oude bonnen MVG-bonnen zijn voorlopig uiteraard nog geldig. Deze zijn tot en met 31 december 2016 bij alle aangesloten winkels in te leveren.

MVG heeft ondertussen meer dan veertig leden. De vereniging behartigt de belangen van winkeliers en organiseert evenementen, zoals binnenkort de zomerbraderie en Superzaterdagen. Kijk op www.winkeleningenemuiden.nl voor het laatste winkelnieuws uit Genemuiden.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500