Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 mei 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Sportclub-aankopen naar Sportcafé

Geplaatst op: 7 juni 2016

Wouter van der Molen komt op 16 juni ook naar het Genemuiden Actueel Sportcafé. Hij versterkt Sportclub Genemuiden na de zomerstop. De inwoner van Almere komt vertellen over die overstap, zijn voetbalverleden (onder meer Jong Ajax en Almere) en de vele reiskilometers die hij komend jaar moet maken. Eerder was al bekend dat ook Dirk Muis naar het Sportcafé komt. Hij speelde eerder voor HHC en VV Berkum.

Eric Eenkhoorn komt vertellen over het opmerkelijke succesverhaal van Dartsclub Genemuiden. De vereniging groeit en speelt met steeds meer teams in de Sallandse Competitie. Eenkhoorn brengt bovendien een kleine primeur mee naar het Sportcafé, dat zoals altijd weer in de Havenkamer van De Kaaihof wordt gehouden.

Gijs van Dalfsen is daar ook aanwezig. Hij vertelt over de roemruchte geschiedenis van volleybalvereniging Ruutvoorn en de legendarische oude Overtoom. Bovendien is op 25 juni een groot grastoernooi in de Greente, in het kader van het jubileum van de vereniging. Gerrit Riezebos is ook te gast. De coach beleefde afgelopen jaar het eerste kampioenschap uit de geschiedenis van DEK waterpolo. Hij vertelt over deze kleine Genemuider club.

Een laatste gast wordt nog bekendgemaakt. Gert Jan van den Berg is opnieuw de presentator van dienst. Het Genemuiden Actueel Sportcafé begint om 20.00 uur. Aanmelden is handig en kan via redactie@genemuidenactueel.nl

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500