Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
6 juni 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Vogelaar steunt Buiten de Boot

Geplaatst op: 10 juni 2016

Een deel van de opbrengst van het jaarfeest van OBS De Vogelaar is vandaag overhandigd aan Stichting Buiten de Boot. Deze stichting heeft als doel het bestrijden van armoede door het verlenen van hulp aan gezinnen en individuen bij materiële zaken en huisvesting alsmede het bieden van (sociale) hulp aan gezinnen die in een isolement leven.

Stichting Buiten de Boot tracht dit doel onder meer te bereiken door  het organiseren van evenementen, activiteiten en/of bijeenkomsten en  het verstrekken van informatie, advies en/of begeleiding.

Vandaag werd symbolische de cheque met een opbrengst van maar liefst € 250,00 uitgereikt aan Eline van ’t Noordende, een van de bestuursleden van de stichting. Dit alles gebeurde door de voorzitter van de ouderraad van De Vogelaar, Julian Eenkhoorn, en de leerlingen Britt Pleijsier en Tygo Dokter uit groep 8.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500