Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
2 juni 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Forelvissen voor het goede doel

Geplaatst op: 11 juni 2016

foto's: Erik Eenkhoorn

‘Ja, papa! Ik heb beet!’ Zaterdagmorgen was het een gezellige drukte rondom de tweede kolk. Vissers rukten massaal op naar de kolk voor het Forelvissen. Zo af en toe zie je een gouden forel ronddwalen in het water, maar de uitblinkers voor dit jaar zijn de grote forellen. 4 á 5 kilo! Aan deze forellen zit een prijs verbonden, dus vangen is winnen!

Vanmiddag rond 16:00 uur zal er live muziek zijn bij Keet de Kolk en om 17:00 uur de grote verloting. De prijzen worden beschikbaar gesteld door de MVG. Dus zeker de moeite waard om vandaag even richting de Kolk te gaan!

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500