Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 mei 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Verhoek-fietsers naar Duitsland

Geplaatst op: 11 juni 2016

Op 25 juni gaat een groep fietsers van het personeel van Verhoek Europe een fietstocht doen vanaf een Duitse vestiging in Sottrum (Bremen).  Waar ze eerdere jaren al vanuit vestigingen uit Kruishoutem (300 km) en Castrop (Dortmund 200km ) gefietst hebben wagen ze het er dit jaar op om een toertocht van uit Noord-Duitsland te volbrengen. Aansluitend is er op het terrein bij Verhoek voor het personeel een familiedag georganiseerd.

De fietsers hebben de afgelopen weken hard getraind om fit genoeg te zijn. Vandaag staat er een oefentocht op het programma van ca. 100 km op de Lemelerberg.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500